Personalizare

Broderii folosite în industria hotelieră.

Personalizarea prin broderie conferă o imagine rafinată, un caracter exclusivist și elegant articolelor in care se regaseste, cât și un caracter distins companiilor care aleg acest tip de personalizare, broderia fiind asociată cu cele mai exclusiviste hoteluri din lume.

Oferă-le oaspeților tăi interioare primitoare și, în același timp, exclusiviste! Lasă-le impresia luxului și a bunăstării! Ei vor aprecia detaliile pline de eleganță și rafinament, fie că este vorba de șervețele sau de suporturi de farfurie brodate cu sigla firmei tale.

De asemenea, așternuturile, draperiile, prosoapele, halatele si echipamentele de serviciu brodate cu logo-ul hotelului – toate contribuie la prestigiul hotelului tău. În cazul în care dispare un halat sau un prosop, poți să fii liniștit, broderia face în continuare ceea ce trebuie să facă: îți promovează imaginea!

O parte importanta a imaginii tale este dată de personalul hotelului, primul contact al oaspeților cu hotelul. Ei trebuie să aibă o imagine impecabilă, iar un sacou sau o cămașă personalizată oferă clienților încredere în servicii de calitate.

Echipa noastră este pregatită sa te asiste în alegerea celor mai bune solutii pentru tine, pentru a le oferi oaspeților tăi, pe lângă servicii de calitate, și impresia luxului suprem.

Șervete & Naproane
Prosoape
Halate
Uniforme personal
Sacou, cămașă
recepționer
Cămașă, șorț
chelner
Halat, șorț personal
bucătărie

Punem suflet in tot ceea ce facem!

SOHO RED DESIGN SRL
CUI: 39232146
Nr. Înmatriculare: J13/1054/2018

Constanta
Str. Mircea cel Bătrân, nr. 86 Bloc MF2

Social links

Developed by