Produse & Servicii

Horeca

Efectuăm lucrări de serie, deținem aparatură și personal calificat în acest sens, astfel încât să puteți beneficia de servicii de calitate superioară. Pentru mai multe detalii și oferte, vă rugăm să ne contactați prin metodele de contact puse la dispoziție.

Creatie vestimentara

Creatiile vestimentare cu croiuri deosebite sunt menite sa puna in valoare orice silueta, sa scoata in evidenta atitudinea, eleganta si personalitatea fiecaruia.

Eleganta vine nu numai din exterior, ci este, totodata, un sentiment de incredere in sine.

Articole de casa

Deseori, atunci când ne dorim să realizăm un design armonios, fie că vorbim despre locuință sau de birou, produsele pe care le achiziționăm din magazinele mari de profil nu se ridică la nivelul așteptărilor noastre. De aceea, draperiile, lenjeriile sau perdelele au nevoie de mici retușuri, scurtări sau modificări, astfel încât design-ul să fie dus la bun sfârșit.

Broderie

Perfecțiunea unei broderii de calitate depinde de 3 factori: tehnologia si ața folosite, precum și gradul de calificare a personalului care realizează broderia. Liniile de producție beneficiază 100% de tehnologie de brodat de ultimă generație, ață de brodat de calitate germană și personal calificat.

portofoliu

Vezi creatiile noastre.

Punem suflet in tot ceea ce facem!

Constanta
Str. Mircea cel Bătrân, nr. 86 Bloc MF2

Social links

Developed by